Jurnalistii din Balcani au ocazia de a participa la a patra editie a programului “Bursa pentru Excelenta in Jurnalism”, organizat de Robert Bosch Stiftung si Fundatia Erste, in colaborare cu Balkan Investigative Reporting Network (BIRN), si pot castiga burse de 4.000 euro, 3.000 euro sau 1.000 euro.
Jurnalistii din Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, Romania si Serbia sunt incurajati sa se inscrie cu propuneri de cercetare, tema de anul acesta a programului fiind “TABU”.

Participantii trebuie sa identifice, exploreze si sa demistifice subiecte tabu, despre care nu se discuta in general in presa din Sud - Estul Europei, si sa risipeasca cliseele care le inconjoara, potrivit unui comunicat de presa al organizatorilor programului. Ultima zi in care jurnalistii pot trimite aplicatiile este 1 martie 2010.

Jurnalistii care vor realiza cele 3 articole castigatoare vor fi recompensati cu burse in valoare de 4.000 euro, 3.000 euro, respectiv 1.000 euro.

In fiecare an, zece jurnalisti sunt selectati prin intermediul unei competitii deschise, pentru a primi finantare si sprijin profesional in vederea cercetarii si a redactarii unui material pe un subiect de importanta regionala si europeana.

Participantii la program vor beneficia de:
  • o bursa in valoare de 2.000 euro, indemnizatie de calatorie de pana la 2000 euro si sansa de a participa la un program de sapte luni de dezvoltare profesionala;
  • oportunitatea de a calatori in regiune pentru a realiza rapoarte detaliate, de importanta regionala si europeana;
  • training din partea jurnalistilor si a expertilor recunoscuti pe plan international;
  • oportunitatea de a avea articolele publicate in intreaga Europa si de a deveni membru al unei retele in continua dezvoltare care are in vedere excelenta jurnalistica in Balcani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri