Castigarea contului de media al Vodafone, pe care surse din piata de publicitate il estimeaza la peste 15 milioane euro anual, va propulsa agentia OMD Romania in topul celor mai mari 5 agentii de media, a declarat pentru Wall-Street Cristian Mucichescu, managing director OMD Romania.
In 2008, OMD a avut o cifra de afaceri de 22,8 milioane euro si nu s-a numarat printre cele mai mari 10 agentii de pe piata.

Odata cu transferul contului Vodafone, OMD va mai angaja cateva persoane, care vor lucra exclusiv pe noul cont, spune Mucichescu.

Vodafone Romania a anuntat ca agentia OMD va gestiona contul sau de media, aflat anterior in portofoliul Universal McCann. Vodafone era unul dintre cei mai importanti clienti ai Universal McCann, alaturi de Coca-Cola, SC Johnson si Heineken.

Mutarea s-a produs dupa ce in luna august anul trecut, reteaua OMD Worldwide a castigat contul global de media al Vodafone.

Agentia OMD este prezenta pe piata din Romania din anul 2000. In prezent, este condusa de Cristian Mucichescu, anterior director executiv al agentiei Media Direction, parte a grupului BBDO Romania. OMD mai gestioneaza contul Dacia-Renault-Nissan, castigat in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri