Incepand de luna aceasta, Splendid Interactive reprezinta in exclusivitate serviciul de audio online advertising pentru platforma eOkAds, serviciu original eOk.ro.
eOkAds este o platforma de audio advertising ce ofera posibilitatea clientilor de promovare a produselor si serviciilor intr-un mod inedit si targetat.

Campaniile pot fi coordonate direct pe site de catre advertiser si pot fi personalizate printr-o serie de parametri: numarul de aparitii ale spoturilor, perioada de timp si orele de difuzare, site-urile pe care va rula, link-ul atasat spotului.

“Anul 2010 aduce noi provocari pentru clienti si agentiile de publicitate, toti in cautarea de campanii speciale cat mai targetate si mai eficiente. eOkAds ofera in premiera pentru Romania reclama audio online pe sute de mii de widget-uri peste tot pe Internet”, a declarat Florin Grozea, fondator eOk.ro.

“Acest nou tip de promovare, vine in mod clar in completarea celorlalte posibilitati existente deja in mediul online. Mai mult decat atat, este un tip de promovare care se aseamana foarte mult cu un mediu cunoscut tuturor si anume radioul. De data aceasta insa, instrumentele de targetare si masurare sunt mai multe si mai precise, iar reach-ul de care beneficiaza este unul suficient pentru livrarea unei campanii de succes” a declarat Cristi Marinescu, Director Executiv, Splendid Interactive.

Parte a Splendid Media Group, Splendid Interactive este o companie specializata in vanzarea de spatiu publicitar online, oferind servicii de audio advertising pentru eOkAds., divizia de mobile advertising pentru Vodafone Romania, precum si administrarea a peste 70 de site-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri