Premiile de Excelenta IAA Romania, eveniment dedicat industriei de marketing si comunicare, va avea loc anul acesta pe data de 25 martie, la Sala Tinerimea Romana.
Premiile reprezinta o recunoastere publica a celor care, prin efortul si implicarea personala, au contribuit in mod semnificativ la dezvoltarea industriei de marketing si comunicare din Romania.

IAA Romania anunta deschiderea perioadei in care membrii IAA pot trimite nominalizari. Deadline-ul este 20 martie. In baza nominalizarilor, Comitetul Director analizeaza si decide oportunitatea acordarii unui Premiu de Excelenta IAA pentru fiecare nominalizare in parte. Numarul de Premii de Excelenta IAA nu este limitat.

Oricine poate fi nominalizat la un astfel de Premiu de Excelenta, indiferent de vechime, pozitie sau companie daca prin actiunile, atitudinea sau initiativele sale a creat un standard sau reprezinta un exemplu relevant profesional si etic pentru intreaga industrie de marcomm.

Conditia unica de acordare a unui premiu este Excelenta dovedita prin fapta, atitudinea sau activitatea persoanei nominalizate. Pentru a fi relevanta, nominalizarea trebuie sa descrie:
-contextul in care s-a manifestat initiativa sau persoana
-de ce anume fapta respectiva se poate considera ca fiind la nivel de excelenta
-impactul (efectul) pe care l-a avut in industrie.

Printre premiatii editiilor anterioare se numara Adrian Sarbu, Mihai Ghyka, Bogdan Nitu, Mihai Botarel, Gabriela Lungu, Paula Herlo, Elena Ionita, Serban Alexandrescu, Costin Popescu, Cristian Mungiu si Dan Puric.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri