Newad Communication, companie de consultanta in marketing si management lansata in 2006, se rebranduieste pe piata locala, noul nume al companiei fiind NNC Services, si mizeaza in acest an pe o dublare a afacerilor pana la 600.000 de euro.
Rebrandingul vine la un an de la lansarea serviciilor pe piata din Statele Unite, sub brandul NNC Services si va sustine strategia pe termen lung a operatiunilor companiei, care se va orienta exclusiv spre proiecte externe. Agentia de comunicare are in prezent 13 consultanti, iar in ultimul an numarul clientilor s-a dublat.

In 2010 compania vizeaza dublarea cifrei de afaceri pana la aproximativ 600.000 de euro ca urmare a strategiei prin care se doreste cresterea numarului de clienti externi.

”In urma cu mai putin de un an anuntam lansarea noastra cu servicii de consultanta in afaceri, outsourcing de marketing si generare de stiri pentru companii care opereaza pe piata nord americana si in Europa de Vest. Rezultatele acestei extinderi au fost foarte bune si am reusit sa atragem clienti si proiecte interesante din SUA si din Vestul Europei”, declara Loredana Niculae, manager partener NNC Services.

NNC Services, cunoscuta anterior sub denumirea newAD Communication, este o companie care are in portofoliu clienti precum OSF Global Services, IP Devel, Techteam Akela, Ensight, InCrys, PRAS, Arnia Software, Nexus, Edata, Rilvan.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri