Kiss FM a fost cel mai ascultat post de radio la nivel urban in primele luni ale anului, cu o audienta de aproape 1,4 milioane de ascultatori pe zi. In Bucuresti, liderul ramane Radio ZU, ascultat zilnic de 250.000 de persoane, potrivit valului de primavara al Studiului de Audienta Radio, realizat in perioada ianuarie-mai 2010.
In topul audientelor la nivel urban Kiss FM e urmat de Radio Romania Actualitati, Radio ZU si Europa FM. Audientele principalelor radiouri au oscilat usor, cea mai mare scadere, de 36% fata de perioada similara a anului trecut, fiind inregistrata de Radio 21. Postul grupului Lagardere a scazut cu un procent similar si in Bucuresti.

Audientele medii la nivel urban (mii de ascultatori)



















Postul Radio ZU, lansat de trustul Intact in septembrie 2008, a devenit lider de piata in Bucuresti dupa numai sase luni de la lansare. Si-a mentinut pozitia si ultimul val de masuratori radio, cu o usoara scadere de 5% a audientei. Alte radiouri cu audiente care depasesc 100.000 de ascultatori, in Capitala, sunt Radio Romania Actualitati, Kiss FM, Radio 21 si Europa FM.

Audientele medii in Bucuresti (mii de ascultatori)

































Studiul de Audienta Radio a fost realizat de catre IMAS – Marketing si Sondaje si Mercury Research. Este intocmit pe baza a 6.652 de interviuri in mediul urban si 1931 de interviuri in Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri