McCann Erickson, una dintre principalele agentii de publicitate pe piata locala, a castigat la inceputul lunii iunie contul de creatie pentru UPC, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii pe piata locala. Anterior contul de creatie al UPC a fost gestionat de agentia Funny Advertising.
McCann Erickson va furniza pentru UPC servicii de Account Management, creatie si intermediere productie audio-video si print, strategie, creatie si productie online.

Contul de relatii publice al UPC este asigurat de agentia Pleon Graffiti, iar cea de achizitie de spatiu publicitar de Odyssey Communication si Next Advertising.

Contractul este valabil pe o perioada de doi ani, iar prima campanie integrata, la care echipa McCann va lucra impreuna cu echipa UPC, va incepe in luna septembrie.

Procesul de selectie a durat trei luni potrivit lui Beatrice Iftimi, chief growth officer McCann Erickson.

“Am ales McCann Erickson pentru ca am vrut sa lucram cu o agentie cu expertiza pe aceasta piata, iar echipa McCann a venit cu oferta cea mai complexa, care a acoperit toate nevoile noastre exprimate in brief”, a spus Dragos Militaru, director comercial UPC.

Pana in luna februarie a acestui an Dragos Militaru a ocupat functii de conducere pentru aproximativ 15 ani in cadrul Coca-Cola HBC si The Coca-Cola Company, de altfel unul dintre cei mai importanti clienti ai McCann Erickson.

Printre ceilalti clienti ai McCann Erickson se numara Nestlé, Vodafone, L'Oréal, GM-Opel, MasterCard Europe, Tnuva.

Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Erickson, Momentum, Universal McCann, McCann PR si MRM Worldwide.

McCann WorldGroup Romania a avut in 2008 afaceri de 78,9 milioane euro, potrivit Ministerului de Finante.

UPC Romania a inregistrat in primul trimestru al acestui an afaceri de 31,5 milioane de euro, in crestere cu un milion de euro fata de aceeasi perioada a anului trecut.

La finalul lui martie, UPC avea 1.219.300 de clienti de televiziune, 271.400 de utilizatori pentru internet si 153.100 de abonati la serviciile de telefonie fixa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri