Time Warner, compania americana de media care detine 31% din proprietarul Pro TV, grupul CME, intentioneaza sa se dezvolte in piete precum Europa de Est si America Latina, in detrimentul achizitiilor din vestul Europei, potrivit presedintelui companiei, Jeff Bewkes, citat de Financial Times.
Bancherii si analistii au sugerat ca Time Warner ar fi implicat in businessul UKTV – un joint venture intre BBC Worldwide si Virgin Media. “Nu urmarim activ UKTV”, a spus Bewkes, potrivit Financial Times.

Numele Time Warner a mai fost vehiculat ca fiind implicat in postul britanic ITV si cel german ProSiebenSat1, insa presedintele companiei neaga orice legaturi cu cele doua statii.

“In Germania, cu ProSieben, si in Marea Britanie, cu ITV si Five, exista speculatii perene, dar nu asta este strategia noastra”, a spus seful Time Warner, companie care detine CNN, HBO si Warner Bros.

In schimb, Time Warner analizeaza oportunitatile de extindere in pietele unde astfel de canale puternice inca nu s-au dezvoltat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri