Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Un mic val de restructurari este asteptat la Romania Libera, potrivit surselor citate de Reporter Virtual. In aceasta saptamana, circa 30 de angajati de la Romania Libera vor fi anuntati ca vor ramane someri. Momentan, lista nu a fost facuta publica, dar redactorul sef a spus ca vor fi cateva nume care vor surprinde.

Conform anunțului Microsoft de astazi, LG Optimus 7 va fi lansat in Romania in oferta Vodafone. LG Optimus 7 imbina noua experienta a sistemului de operare Windows Phone 7 cu hardware puternic si tehnologii noi, scrie Dan Dragomir pe blogul sau.

Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank Romania, povesteste pe blogul sau despre cum se pregateste pentru maratonul Bucuresti 2010.

Probabil cea mai asteptata parte din sondajul BR2009 a fost cea legata de bani din blogging, scrie Cristian Manafu pe blog. Cercetarea refresh.ro si-a propus sa vada care sunt sursele de venit principale in blogosfera locala si cati bani au castigat bloggerii in 2009. Conform sondajului Re:Fresh, volumul total al investitiilor in promovarea pe bloguri a fost anul trecut in jurul sumei de 300.000 euro.

Bogdan Glavan comenteaza cele 12 masuri propuse de Consiliul Investitorilor Straini (CIS) pentru dezvoltarea Romaniei. "Ce sustine acest grup de bancheri si industriasi nu are nimic de-a face cu prosperitatea sociala, ci cu satisfacerea propriilor interese. Parafrazandul pe H. L. Mencken, proiectul este un exemplu fascinant de demagogie menita sa inflameze imaginatia copilareasca a maselor, gratie talentului sau deosebit pentru nonsens".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri