Sorin Ovidiu Vintu a trimis o presei o informare prin care sustine ca este imobilizat la pat din cauza unei fracturi de rotula. Mesajul lui Vintu vine ca reactie la un editorial din Romania libera, care dezvaluie faptul ca omul de afaceri nu se va prezenta la urmatorul termen de judecata din dosarul pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa.
Mesajul trimis presei de catre Sorin Ovidiu Vintu:

“Eforturile stridente ale judecatoarei Camelia Bogdan de a minimaliza si ridiculiza starea mea de sanatate sunt secondate, mai nou, de jurnalisti saraci cu duhul. Fiindca doar o persoana cu spiritul obosit sau de rea-credinta precum domnul de la Romania libera care semneaza azi un editorial despre mine poate cadea intr-o asemenea capcana. Desi nu precizeaza nicaieri in articolul in care vorbeste mult despre sanatatea mea, suspectez ca domnul acesta stia ca, acum doua zile, am suferit un accident: o tripla fractura de rotula care ma imobilizeaza la pat vreme de trei saptamani. Asadar, doar o nefericita intamplare arunca in interiorul acestei perioade si un termen al procesului in care sunt implicat. Daca as dori sa fug de justitie, nu m-as refugia intr-un spital din Romania, ci m-as duce sa prind peste in Caraibe.

Pentru orice jurnalist cu un minim aparat critic, este evident ca procesul acesta nu e nimic altceva decat expresia urii profunde pe care mi-o poarta tovarasul Traian Basescu (tovaras in dosare penale). O ura care este slujita prin intoxicare, manipulare si abuzuri atat in instanta, cat si in presa de partid. Iar toti acesti slujitori impartasesc nu doar admiratia si supunerea fata de idolul lor, ci si un IQ de nivelul unui pastarnac. Sunt convins ca toti acesti slujbasi despre care fac acum vorbire n-au inteles nici macar acuzatia care mi se aduce, si anume ca i-am imprumutat pe parintii unui prieten cu 20.000 de euro.

Va asigur ca starea mea de sanatate nu are nici o legatura cu acest simulacru de proces. V-ati obisnuit,probabil, cu indivizi care apar in fata instantelor sa reclame fie amestecul politicului, fie starea de sanatate. De aceea, nu voi invoca nici amestecul lui Basescu, nici starea mea de sanatate. Drept urmare, va asigur ca sunt sanatos tun si foarte bun prieten cu Traian Basescu.

Al dumneavoastra,
Sorin Ovidiu Vintu”
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri