Adevarul Holding lanseaza Adevarul Europa, primul birou editorial romanesc permanent la Bruxelles. Publicatia urmeaza modelul unor grupuri de presa europene precum BBC si Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Biroul editorial Adevarul s-a deschis, practic, la 1 decembrie 2010, materialele de la Bruxelles fiind publicate in paginile ziarului Adevarul.

“Prin deschiderea redactiei de la Bruxelles, Adevarul Holding ofera cititorilor sai si perspectiva europeana asupra evenimentelor. Este un pas necesar si obligatoriu pentru un grup de media care vrea sa isi informeze corect cititorii. Lucrurile care conteaza pentru Europa se intampla la Bruxelles si cred ca este important pentru cititorii nostri sa inteleaga ce impact are asupra lor legislatia europeana”, afirma Peter Imre, directorul general Adevarul Holding.

Adevarul Europa este condus de catre Ovidiu Nahoi, din pozitia de redactor-sef, si include inca trei jurnalisti. Materialele scrise de acestia vor aparea in pagina speciala din Adevarul dedicata Europei si in celelalte publicatii ale trustului, precum Adevarul de Seara, Dilema veche, Forbes, Foreign Policy, Historia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri