In urma unei licitatii organizate la sfarsitul anului trecut, Lowe&Partners va oferi servicii de comunicare pentru toate brandurile OTC din portofoliul Johnson&Johnson.
Agentia a demarat primele proiecte pentru cinci din cele zece produse din categoria OTC ale producatorului de farmaceutice si produse de ingrijire personala.

Printre serviciile pe care Lowe&Partners le ofera se numara planificare strategica, creatie, BTL, ATL si online.

“Johnson&Johnson are o colaborare de traditie cu Lowe, inca din 1994 pe portofoliul de Consumer Care. La acest pitch, am cautat o agentie cu un background puternic pe partea de comunicare medicala. Lowe a dovedit o intelegere foarte buna a acestei categorii, propunandu-ne o abordare adaptata cerintelor noastre, ceea ce ne-a determinat sa aducem si OTC-urile la aceeasi agentie”, spune Mihai Ciobanu, Business Manager Johnson & Johnson Consumer Romania.

Echipa implicata in castigarea licitatiei a fost condusa de Oana Cociasu – Managing Director Lowe, alaturi de Ana Maria Smultea- Account Manager, Ioana Vulcan – Account Executive, Marina Cordun – Senior Copywriter.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri