Bancpost, filiala locala a grupului financiar elen Eurobank EFG, lanseaza un depozit in lei - SUPER 90, pe termen de 90 de zile, cu dobanda progresiva ce ofera clientilor posibilitatea de a-si retrage banii oricand, pastrandu-le dobanda acumulata pana la data retragerii.
Dobanda creste treptat pe fiecare interval de 30 de zile, de la 14% pe an la 15% pe an, ajungand la 16% pe an la scadenta.

Super 90 este un produs care permite clientilor nevoiti sa-si retraga banii, inainte de termen, sa poata pastra totusi dobanda acumulata pana la momentul retragerii.

“Daca banii sunt retrasi dupa 75 de zile se pastreaza dobanda de 14% platita pentru primele 30 de zile, dobanda de 15% platita pentru urmatoarele 30 de zile si in plus dobanda de 16% pentru zilele incheiate din ultimul interval de 30 de zile”, spun reprezentantii bancii.

Depozitul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si micilor companii, iar suma minima de constituire a depozitului este de 2.000 de lei. Oferta este valabila pentru depozitele constituite din fonduri noi pana la 31 martie 2009. Produsul este disponibil in intreaga retea de unitati Bancpost.

Depunerile constituite in depozitul Super 90 sunt garantate de Fondul Pentru Garantarea Depozitelor in Sistemul Bancar in conformitate cu prevederile legii.

Bancpost nu este singura institutie financiara de pe piata locala ce mizeaza pe dobanzile progresive, alte doua banci elene lansand oferte similare.

Emporiki Bank a lansat in luna ianuarie un depozit cu dobanda progresiva in lei, euro si dolari - pentru care plateste dobanzi de pana la 24% pe an pentru economiile in lei si 10% pentru cele in euro - si un depozit cu plata dobanzii in avans, de pana la 11,5% pe an la lei.

Si Piraeus Bank Romania a lansat anul trecut un depozit - Crescator - cu dobanda progresiva de pana la 17% pentru economiile in lei, respectiv la 10% pentru cele in euro, cu o perioada de maturitate de 6 si 12 luni, oferta vizand populatia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri