Compania Green City Construct, controlata de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, finantatorul echipei de fotbal Unirea Urziceni, dezvolta in comuna 1 Decembrie un ansamblu rezidential cu 356 de case, in care va investi 124 milioane lei (29 milioane de euro).
Unul dintre clientii noului proiect este Mihai Stoica, actualul conducator al clubului Unirea Urziceni, care si-a cumparat deja o casa, in valoare 84.000 euro plus 5% TVA.

Prima faza a proiectului Green City consta in construirea a 356 case Neva, cu termen de livrarea in aceasta toamna. Tot atunci, va fi finalizata si gradinita, scoala si supermarketul Mega Image.

Casele de tip Neva au o structura de P+1, cu o suprafata de 158 mp construiti, dintre care 117 mp suprafata utila si o curte de 100 mp. Pretul standard este 84.000 euro plus 5% TVA, in pret nefiind incluse finisajele.

Proiectul Green City mai cuprinde un hotel cu centru Spa & Wellness, piscina interioara si exterioara, sala de fitness, zece km de piste ciclabile si sase terenuri de tenis.

Intregul proiect este finantat de unitatea pilot Alexandru Obregia a bancii romanesti CEC Bank, care acorda imprumuturi ipotecare pentru cumpararea unei case in Green City cu un avans de 15%.

“Pentru cine nu are banii pentru avans se poate acorda si un credit nenominalizat. Creditul se acorda pe 35 de ani cu o dobanda pentru primul an de 10,48%. Pentru un astfel de credit ipotecar se iau in calcul veniturile intregii familii”, a explicat Adrian Popescu, directorul directorul sucursalei CEC Bank Alexandru Obregia.

Green City Residence este amplasat la km 17 pe DN5 (Bucuresti-Giurgiu), mijloace de transport ce asigura legatura ca Bucurestiul fiind o linie RATB, doua linii maxi-taxi si acces la statii de cale ferata. Agentul exclusiv de vanzare este compania de consultanta imobiliara EuroMetropola.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri