Daca retelele sociale ar face parte dintr-o “echipa de vis”, care dintre ele ar fi alese? Vedeta ar fi Facebook, cu cei peste 800 de milioane de utilizatori, sau mai noile Instagram si Tumblr? Vezi un infografil altfel, mai jos.
Infograficul a fost realizat de Lemon.ly si ia in calcul influenta retelelor sociale, numarul de utilizatori, cresterea de la an la an, fondurile de care dispun si numarul de angajati.

Facebook este, in mod clar, prima alegere, nu doar pentru ca baza de utilizatori este enorma ci si pentru ca a crescut cu mai bine de 50% fata de anul precedent. Twitter ocupa locul secund si, bineinteles, o “echipa de vis” nu ar fi completa fara site-uri ale Google – YouTube si Google+.

Cateva entitati mai noi completeaza “echipa de vis”, printre care se numara Spotify, cu 10 milioane de utilizatori, Instagram si Tumblr.

Ce parere aveti de aceasta “echipa de staruri” dar si de descrierea lor? Comentati mai jos.


Click de doua ori pentru marire



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri