Google anunta lansarea Google Engage in Romania, un program gratuit, conceput pentru pregatirea si sprijinirea agentiilor din mediul online: companii de publicitate online, agentii full-service, webmasteri, designeri si dezvoltatori web, consultanti SEO sau SEM.
Prin programul Google Engage, participantii vor primi acces gratuit la resurse educationale pentru a-si creste atat propria afacere, cat si afacerile clientilor. Programul include sesiuni de training privind publicitatea online, materiale promotionale, precum si cupoane AdWords gratuite, in valoare de 250 RON fiecare, care pot fi folosite pentru atragerea de noi clienti. Prin inscrierea in program, agentiile au totodata acces gratuit la certificare Google AdWords, putand deveni "Google Certified Partner".

"Lansam Google Engage in Romania pentru ca vrem sa sprijinim ecosistemul online local sa se dezvolte. Prin acest program ne propunem sa ajutam agentiile specializate sa se conecteze cu companiile mici si mijlocii din tara care au nevoie de suport pentru promovarea online”, spune Dan Bulucea, country manager, Google Romania.

Primul eveniment Engage are loc miercuri, 2 noiembrie 2011, si este organizat de echipa Google Romania, avand ca invitati experti Google si agentii din alte tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri