Valoarea actiunilor Groupon a scazut pentru a treia zi consecutiv, ajungand pentru prima oara sub nivelul ofertei publice initiale (IPO), scrie Freep.com.
Valoarea actiunilor s-a prabusit cu 16% joi, pana la 16,96$/actiune. Valoarea actiunilor a crescut inainte de saptamana curenta cu 31% si compania a strans 700 milioane de dolari prin cedarea a 35 de milioane de actiuni la 20$ fiecare pe 3 noiembrie, cel mai mare IPO de catre o companie de Internet de cand Google si-a pus in vanzare actiunile in 2004.

Actiunile companiei de cupoane au scazut valoric saptamana aceasta pe marginea ingrijorarii actionarilor privind marja de profit care ar putea fi influentata negativ de cresterea concurentei si a costurilor de marketing.

Groupon a pierdut 15% din valoarea actiunilor de la IPO pana in prezent. Valoarea unei actiuni e cu 46% mai mica decat maximul atins pe 4 noiembrie cand se tranzactiona la 31,14 $.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri