Actorul american Bruce Willis, cunoscut publicului larg pentru seriile Greu de ucis sau filmul Pulp Fiction (1994), vrea sa dea in judecata compania americana Apple pentru a-si lasa colectiile de muzica de pe iTunes celor trei fiice, noteaza The Telegraph.
Willis, acum in varsta de 57 de ani, a cheltuit in ultimii ani mii de dolari pentru colectiile de muzica digitala, pe care intentioneaza sa le lase “mostenire” fiicelor sale in varsta de 18, 20, respectiv 24 de ani.

Din pacate insa, acest lucru nu este posibil: muzica cumparata cu ajutorul serviciului iTunes al celor de la Apple le este de fapt inchiriata si nu poate fi impartita cu alti utilizatori.

Termenii Apple spun ca la incetarea vietii, drepturile pentru muzica achitionata revin companiei, neputand fi distribuite rudelor sau familiei, motiv pentru care actorul american intentioneaza sa atace in instanta compania Apple.

Daca sunt adevarate intentiile lui Bruce Willis inca nu se stie, cert este ca sotia sa, intr-o postare pe Twitter, sustinea ca intreaga poveste nu ar fi adevarata, scrie The Guardian, in editia electronica.

Foto: captura imdb.com



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri