Google va construi un nou sediu in Londra, in apropierea statiei feroviare King's Cross, cladirea urmand sa aiba o suprafata utila de 85.000 de metri patrati, cu piscina si pista de alergare pe acoperis, transmite Bloomberg.

Consiliul local din districtul Camden a aprobat cu unanimitate de voturi proiectul, care va fi realizat pe un teren de un hectar si este destinat unui personal de 5.000 de angajati.

Google anticipeaza ca se va muta in noua cladire in 2015, lucrarile de constructie urmand sa inceapa la finele acestui an.

Noul sediu al Google din Londra va avea 11 etaje si la parter spatii comerciale, detinute de dezvoltatorul imobiliar Kings Cross Central, care a vandut terenul catre Google la inceputul acestui an.

O mare parte dintre cele 5.000 de locuri de munca gazduite in noul sediu vor fi nou create, a precizat Google, restul urmand sa fie transferati din celelalte cladiri inchiriate de companie in Londra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri