Retailerul eMag.ro organizeaza, in perioada 29 noiembrie - 1 decembrie, o campanie prin care clientii primesc inapoi, sub forma de voucher, 10% din valoarea comenzilor. In plus, fiecare colet va veni alaturi de un steag al Romaniei.

„Vrem sa facem in acest weekend, pentru orice comanda, un cadou simbolic si deosebit clientilor nostri - steagul Romaniei. Prin campania Promotii Nationale ne dorim ca tricolorul sa ajunga in casele cat mai multor romani, pentru ca stim cat de important este drapelul in diverse evenimente, de la cele sportive pana la cele care marcheaza sarbatori importante pe parcursul unui an”, declara Iulian Stanciu, director general eMag.

Livrare gratuita

Campania care incepe vineri face parte din seria Promotii Nationale, derulata in aceasta saptamana la eMag. Toate produsele livrate in aceasta perioada, indiferent de valoarea comenzilor, sunt livrate gratuit clientilor, in orice colt al tarii.

In toata aceasta perioada vor fi disponibile promotii importante la toate categoriile de produse: electronice si electrocasnice, TV, foto, mobile, ingrijire personala, casa si gradina, petshop, jucarii, carti.

Principalii concurenti ai eMag.ro sunt Altex, Domo, precum si EvoMag.ro, Cel.ro sau magazinele din grupul PCGarage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri