[UPDATE, 15:04] Contactat de wall-street.ro, Orlando Nicoara a subliniat ca investitia in hub "a fost destul de mare, ar putea depasi 50.000 de euro". De asemenea, Nicoara si Liviu Dumitrascu ar putea lua in calcul, dupa cateva luni, extinderea hub-ului in alte zone centrale ale Bucurestiului, precum Universitate.

"La putin timp de la anunt, deja am umplut jumatate din cele circa 80 de locuri disponibile", mai spune Orlando Nicoara.

[STIRE INITIALA]

„Asta este WeLoveDigital: iti inchiriezi aici un birou si intri intr-o comunitate de oameni manati de aceeasi pasiune, sa miste web-ul, sa schimbe mobilul, sa-si lase amprenta digitala. Totul intr-un spatiu creativ, Google style, ca tot sunt cei mai buni. Este un loc unde te consulti cu alti antreprenori care mananca online pe paine. Un loc unde solutiile zbarnaie si sfaturile sunt pertinente. Un loc unde la celelalte birouri stau oameni ca tine”, este descris spatiul de birouri pe site-ul nou infiintatului hub.

Citeste si:

Locul acestuia este central – Piata Romana, langa Pizza Hut, peste drum de ASE si, conform informatiilor de pe blogul lui Orlando Nicoara, acesta se va inaugura la 1 aprilie. Costul unui birou individual in HUB pleaca de la 200 euro/luna plus tva si poate fi inchiriat pentru o luna sau pentru o perioada mai lunga.

La momentul publicarii articolului, numarul de locuri disponibil era de 68. "Un birou poate fi inchiriat minim o luna, biroul vine la pachet cu Internet, acces la salile de intalniri, cafea si fructe + acces la timpul meu si al lui Liviu. Timp = sfaturi, recomandari, implicare, posibilitatea de a investi, posibilitatea de a gasi alti investitori", explica Nicoara. Accesul in hub va fi de 24 de ore din 24.

Pe acest subiect a scris si PaginaDeMedia.ro.

Orlando Nicoara si-a anuntat plecarea din Mediafax Group la finalul anului trecut. Disclaimer: Liviu Dumitrascu este unul dintre fondatorii si actionarii Internet Corp., publisherul wall-street.ro.