SIF Muntenia a deschis saptamana aceasta un spital privat in Pitesti, in urma unei investitii de 12 milioane de euro.
Noul spital are peste 25 de specialitati, laborator de analize medicale si dispune de apatura pentru diagnostic si tratament pentru investigarea bolilor retinei si a glaucomului.

Unitatea medicala va dispune de doua sali de operatie, iar monitorizarea permanenta a pacientilor se va realiza in cele 16 rezerve a cate doua paturi, potrivit unui comunicat de presa emis de societate.

"Impreuna cu echipa Muntenia Medical Hospital vrem sa crestem ponderea activitatii profilactice fata de partea curativa. Costurile sociale ale profilaxiei sunt comparabil mai mici fata de interventia ulterioara", a declarat Petre Pavel Szel, presedintele Consiliului de Administratie al SAI Muntenia.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 90 de lei, iar un control medical se ridica la 50 de lei. Printre specialitatile medicale ale spitalului se numara: cardiologia, chirurgia, inclusiv cea plastica, endocrinologia, neurologia, obstretica-ginecologia, oncologia si ORL.

SIF Muntenia a raportat in martie o pierdere de 6,4 milioane lei, cea mai ridicata dintre cele cinci societati de investitii financiare. SIF4 a facut anul trecut un profit de 72,6 milioane lei, in scadere cu 11%. La sfarsitul primului trimestru din 2011, societatea avea active nete de 1,51 miliarde lei (367 milioane euro).

In acest an actiunile SIF Muntenia au crescut cu 32% pe Bursa de la Bucuresti.

Gasiti aici lista cu preturile practicate de spitalul detinut de SIF Muntenia.

Citeste si:

Reforma sistemului sanitar: Cat de necesara este desfiintarea spitalelor?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri