Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a cheltuit in primul semestru 3,43 milioane lei cu salariile, indemnizatiile si asigurarile, conform raportului semestrial publicat de companie.
Conducerea executiva a Bursei de Valori a fost asigurata in primul semestru al anului de sase directori: Valentin Ionescu, director general si primul conducator al societatii, Alin Barbu, director general adjunct si al doilea conducator, Anca Dumitru, director general adjunct, Marcel Tanasescu, director economic, Calin Macedon, director operatiuni, si Ileana Botez, director comunicare si marketing.

Cheltuielile cu salariile conducerii in primul semestru al acestui an au totalizat 659.848 lei brut (158.000 euro, la un curs mediu de 4,17 lei/euro in S1).

Impartind suma totala la cele sase luni, rezulta o valoare de aproximativ 110.000 lei brut (26.000 euro) lunar pentru salariile conducerii executive.

Astfel, rezulta un salariu mediu lunar per director de 18.333 de lei brut (4.396 euro). Din salariul brut se scade impozitul de 38%, astfel incat venitul net mediu rezultat este de 11.367 lei (2.700 euro).

Numarul de salariati ai Bursei la 30 iunie s-a modificat fata de perioada similara a anului trecut prin incetarea a noua contracte individuale de munca (plecari sau concedieri), trei angajari si doua reintegrari in munca. In total, BVB a incheiat primul semestru cu 58 de angajati. Dintre acestia, la finalul semestrului trei persoane aveau contractual de munca suspendat si o persoana era detasata in interesul serviciului.

In total, cheltuielile cu angajatii au insumat 1,74 milioane lei (419.000 de euro). Cheltuielile cu indemnizatiile membrilor Consiliului de Administratie si membrilor comisiilor speciale au fost in primul semestru de 265.224 lei (63.000 euro).

Conform raportului consolidat, BVB a incheiat primul semestru cu un profit de 12,5 milioane lei, de tre ori mai mare decat cel din perioada similara a anului trecut. Cifra de afaceri a crescut cu 28,4%, pana la 10 milioane de lei. Datele sunt similare raportului preliminat, publicat saptamana trecuta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri