Noble Securities, casa de brokeraj membra a grupului polonez Getin Noble Bank, cauta un nou director general pentru sucursala din Romania dupa ce colaborarea cu Victor Safta, vechiul manager, a incetat.
"In Romania ne indreptam catre etapa urmatoare de dezvoltare, am trecut de perioada aferenta lansarii noastre pe piata locala. Victor Safta a asigurat managementul sucursalei de la deschiderea acesteia in vara anului trecut si pana in prezent si ii multumim pentru sprijinul dat in vederea unui start bun.

Noul management va avea sarcina de a realiza dezvoltarea noastra mai departe, catre pozitia de lider de piata, conform obiectivelor pe termen lung anuntate la intrarea pe piata din Romania", spune, intr-un comunicat de presa, Omar Arnaout, director al departamentului sucursalelor Noble Securities din strainate.

Compania nu a dat mai multe detalii cu privire la motivele plecarii lui Victor Safta.

„Suntem in discutii avansate cu cativa manageri din domeniul financiar- bancar, eu voi fi in Romania in urmatoarele saptamani; procesul de selectie nu este simplu: vrem sa alegem persoana cea mai potrivita sa asigure echilibrul intre cultura noastra organizationala, specificul pietei romanesti si noua noastra etapa de dezvoltare”, a precizat Omar Arnaout.

Casa de brokeraj Noble Securities face parte din grupul financiar european Getin Noble Bank Group of Companies & Getin Holding si a intrat pe piata locala la mijlocul anului trecut. Grupul detine banci (retail banking, private banking, corporate banking), fonduri de investitii, companii de consultanta financiara si imobiliara, firme de leasing, asigurari, precum si alte companii in domeniul financiar, situate in Polonia, Rusia, Ucraina, Belarus si Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri