Electroprecizia Sacele (ELZY) a obtinut in primele sase luni ale anului un profit net de 2.656 lei, dupa ce in perioada similara din 2007 raportase o pierdere 895.035 lei, potrivit rezultatelor semestriale publicate de companie.
Afacerile companiei s-au ridicat in primul semestru al acestui an la 72,65 milioane lei (19,8 milioane euro), in crestere cu 5,6% fata de perioada similara de anul trecut, când afacerile companei s-au cifrat la 68,79 milioane lei.

Compania are un capital social de 42,49 milioane lei, divizat in 5,25 milioane actiuni, cu valoarea nominala de 8,10 lei, iar actionarii societatii sunt Intercom SA, cu o participatie de 49,56% si Asociatia PASEP, cu o detinere de 35,88%.

Societatea ce are ca obiect de activitate productia de motoare, generatoare si transformatoare electrice, iar titlurile companiei se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq sub simbolul ELZY.

Electroprecizia Sacele are o valoare de piata de 32,78 milioane lei (9,16 milioane euro), potrivit ultimei cotatii, de 6,25 lei, stabilita in sedinta de marti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri