Fabricantul de avioane Aerostar Bacau (ARS) si-a propus sa obtina anul viitor un profit brut de 9,51 milioane lei si a stabilit un nivel maxim de creditare de 24 milioane lei.
Din profitul obtinut, compania ar urma sa distribuie actionarilor 7,59 milioane lei. De asemenea, Aerostar isi propune sa inregistreze in 2009 o cifra de afaceri de 150 milioane lei si venituri totale de 154,1 milioane lei.

Compania a stabilit pentru anul viitor un program de investitii in valoare totala de 8,3 milioane lei, din care 5 milioane lei vor proveni din surse proprii.

Aerostar Bacau a obtinut in primele noua luni ale acestui an un profit net de 4,48 milioane lei (1,23 milioane euro), cu o treime mai mare decat cel din aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul cresterii afacerilor cu 19%, pana la 92,07 milioane lei (25,3 milioane euro).

Compania are un capital social de 29,28 milioane lei, divizat in 117,14 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,25 lei. Iarom SA controleaza 71,09% din capitalul social, iar SIF Moldova (SIF2) detine 11,24% din actiuni.

Ultima cotatie a titlurilor ARS a fost de 0,53 lei, in sedinta din 9 decembrie a Bursei, pret care confera companiei o capitalizare de 62,08 milioane lei (15,9 milioane euro). Titlurile Aerostar se tranzactioneaza la a doua categorie a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), sub simbolul ARS.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri