Nova Trade, societate condusa de Dan Adamescu, a mai achizitionat in ultimele zile actiuni ale retailer-ului de IT si electrocasnice Flamingo (FLA) in valoare de 25.100 lei (5.800 euro).
Prima tranzactie, dupa achizitionarea participatie de 12% din capitalul social al Flamingo, a fost realizata la sfarsitul saptamanii trecute, Nova Trade achizitionand 576.800 actiuni pentru care a platit 17.100 lei. Cea de-a doua tranzactie, efectuata in cadrul sedintei bursiere de ieri, a fost in valoare de 7.900 lei, fiind cumparate 225.000 actiuni FLA.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din anul 1994, avand ca principal obiect de activitate comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice, fiind in acest moment al treilea jucator de pe piata de profil.

Flamingo International (FLA) are un capital social de 77,91 milioane lei, divizat in 779,05 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Potrivit raportarilor de la sfarsitul anului trecut, Dragos Cinca detinea 25,19% din capitalul social al Flamingo International, QVT Fund avea o participatie de 15,16%, iar Flanco Holding Ltd controla 10,59% din actiuni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri