Bogdan Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost ales ca membru in Consiliul de Administratie al Flamingo International (FLA) pentru un mandat de un an , a infomat retailerul de produse electronice.
Familia Adamescu controleaza 17,54% din capitalul Flamingo International, prin intermediul a doua dintre firmele sale - Nova Trade si Asigurare-Reasigurare Astra.

Flamingo International anticipeaza pentru anul in curs un castig net de 977.000 lei, de 2,4 ori mai mare decat cel obtinut anul trecut, de 403.000 lei. Compania anticipeaza injumatatirea afacerilor anul acesta, la 505,4 milioane lei, dupa ce anul trecut se cifrasera la 1,057 miliarde lei.

Grupul Flamingo International activeaza pe piata din Romania din 1994, fiind axat pe comertul de produse IT&C, electronice si electrocasnice.

Flamingo International (FLA) are un capital social de 77,91 milioane lei, divizat in 779,05 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Compania are o valoare de piata de 30,85 milioane lei (7,3 milioane euro), potrivit cotatiei de 0,0396 lei, stabilita in sedinta bursiera din 24 aprilie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri