Primele patru locuri din topul intermediarilor de la Sibex din luna aprilie sunt ocupate de acleasi SSIF-uri (Tradeville, Estinvest, Broker Cluj si Intercapital Invest), ordinea fiind, insa, diferita, arata un comunicat al Bursei din Sibiu.
Astfel, primul loc este ocupat de Tradeville, pozitionata in martie pe pozitia a doua, cu 92 954 de contracte incheiate. Liderul lunii trecute si al primului trimestru, Estinvest, ocupa locul al doilea, cu peste 80 000 de contracte. Pozitia a treia este ocupata de Broker Cluj, liderul din 2008, care a bifat numai 58 673 de contracte.

Intercapital Invest coboara de pe pozitia a treia de luna trecuta, pe locul al patrulea, avand 42 289 de contracte.

Ca si in martie, locul cinci este ocupat de BT Securties, urmata de Delta Valori Imobiliare, ambele cu peste 30 000 de contracte. KBC Securities cu 29 000 si IFB Finwest cu 26 292.

In aprilie, s-au evidentiat GM Invest, cu 26 911 de contracte si Eastern Securities, cu 24 348 contracte, SSIF-uri noi in topul primilor 10 intermediari de la Sibex.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri