Stratusmob detine datorii catre creditorii nebancari, institutii bancare, obligatii la bugetul local, precum si la cel general consolidat. Firma Expert Insolventa din Hunedoara a fost numit administrator judiciar provizoriu.

Expert Insolventa a convocat o adunare generala a actionarilor in data de 17 august pentru revocarea consiliului de administratie si desemnarea administratorului special pentru reprezentarea actionarilor pe parcursul procedurii de insolventa.

In cadrul unei intalnirii a Consiliului de Administratie a companiei de la sfarsitul lunii mai s-a constatat existenta “starii vadite de insolvabilitate” si a dispus introducerea cererii de deschidere a procedurii de insolventa.

Compania are un capital social de 3,65 milioane lei, impartit in 36,5 milioane lei cu o valoare nominala de 0,1 lei. Principalul actionar este RH Property Business Group, cu o detinere de 29,17%, si Bolero Spring, cu o participatie de 24,73%.

Valoarea de piata a societatiii este de 730.116 lei confom cotatiei de 0,02 lei din sedinta de tranzactionare din 24 iunie.