Casa de brokeraj Dorinvest a pus la vanzare un pachet de 7.000 actiuni pe care le detine la Bursei de Valori Bucuresti (BVB), pe care intentioneaza sa obtina 315.000 lei, oferindu-le la un pret de 45 lei/unitate, potrivit informatiilor remise de institutie.
Potrivit ultimelor raportari, Dorinvest detine in prezent 1,04% din capitalul BVB, scrie NewsIn.

Pachetul pus la vanzare recent nu este primul pe care casa de brokeraj vrea sa lichideze, aceasta fiind a patra oferta de vanzare initiata de Dorinvest cu actiuni BVB.

Bursa de Valori Bucuresti are un capital social de 76,74 milioane lei, divizat in 7,67 milioane de actiuni, dintre care 6,86 milioane de titluri ordinare si 816.046 de actiuni preferentiale. O actiune BVB are valoarea nominala de 10 lei.

Bursa de la Bucuresti estimeaza pentru acest an un profit de peste 1 milion de lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli votat de actionari. In acelasi timp, Bursa vrea ca in viitorul apropiat sa isi listeze propriile actiuni pe piata pe care o administreaza.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri