Grupul Rompetrol a depus la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) raportul de evaluare doar pentru Rompetrol Well-Services (PTR), insa a cerut o noua amanare pentru depunerea documentelor in cazul Rompetrol Rafinare (RRC), potrivit unui oficial al Comisiei.
Aproape de sfarsitul lunii trecute, grupul a depus o plangere la CNVM, prin care a cerut aprobarea documentelor de oferta la RRC si PTR, asa cum au fost predate initial, sau sa ofere un nou termen pentru depunerea noilor evaluari.

CNVM a respins insa cererea The Rompetrol Group, scrie NewsIn.

Anterior, CNVM a sanctionat cu avertisment grupul Rompetrol pentru ca nu a depus la timp rapoartele de evaluare in cazul ofertelor de preluare la Rompetrol Rafinare si Rompetrol Well Services, dupa ce Comisia respinsese o alta cerere de amanare, inaintata de Rompetrol.

Cele doua cereri de amanare au venit in contextul in care CNVM pasuise deja grupul, in prima parte a lunii noiembrie, pentru a avea suficient timp sa intocmeasca si sa depuna rapoartele.

Amanarea termenului pentru depunerea evaluarilor si documentelor necesare ofertelor de preluare a venit dupa ce BRD-SocGen, care intermediaza oferta, a solicitat la inceputul lunii noiembrie prelungirea cu 45 de zile a termenului la care grupul Rompetrol poate depune noul raport de evaluare, dupa ce prima evaluare realizata a fost respinsa de CNVM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri