Conducerea Rompetrol Well Serveices (PTR) a propus actionarilor distribuirea unui dividend brut de 0,015 lei/actiune, din profitul pe 2009, in scadere cu 37% fata de cel de anul trecut, se arata intr-un comunicat remis BVB.
In 2009, compania a obtinut un profit net de 13,66 milioane lei, in scadere cu 43% fata de rezultatul din 2008, in contextul comprimarii cifrei de afaceri cu 34%.

Anul trecut, compania a acordat actionarilor un dividend brut de 0,0240 lei.

Compania are un capital social de 27,82 milioane lei, divizat in 278,19 milioane de actiuni, cu valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei este Grupul Rompetrol NV Olanda care controleaza 71,74% din actiunile companiei, in urma ofertei de preluare derulate la inceputul acestui an, in care a oferit minoritarilor un pret de 0,43 lei/actiune.

Rompetrol Well Services are o capitalizare de 114,61 milioane lei (28,23 milioane euro), potrivit cotatiei de 0,4120 lei/actiune, stabilita la inchiderea sedintei de ieri a Bursei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri