SSIF Tradeville, controlata de Andrei Siminel, a intermediat cele mai multe contracte cu derivate la bursa din Sibiu (45.616) si in luna martie, continuand tendinta din primele doua luni ale anului, in timp ce WBS Romania a inregistrat o crestere spectaculoasa.

WBS Romania isi continua ascensiunea in top, urcand de pe locul 7 direct pe 4, cu 20.075 de contracte. Estinvest ramane pe a doua pozitie, ca si luna trecuta, cu 31.325 de contracte intermediate, in timp ce si Broker Cluj isi pastreaza locul 3, cu 30.815 de contracte.

Fairwind Securities a coborat o pozitie, fiind in martie pe locul 5, dupa ce a intermediat 16.233 de contracte futures.

Si Intercapital Invest a bifat o ascensiune de doua locuri in martie, de pe locul 8, pe a sasea pozitie, cu 15,863 de contracte. IFB Finwest a coborat insa, pe locul 7, cu doar 15.844 de contracte intermediate.

Pe locul 8 a intrat KBC Securities, cu 15.200 de contracte, iar pe locul 9 se afla Carpatica Invest, ce a coborat de pe a sasea pozitie in februarie, dupa ce a intermediat doar 10.873 de contracte.

Locul 10 in topul brokerilor la Sibiu este ocupat de Nova Invest, cu 10.467 de contracte intermediate.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri