Claudia Racovitan este noul director general al societatii de administrare a investitiilor Intercapital Investment Management, inlocuindu-l pe Leonard Visan.
De asemenea, Andreea Gheorghe, 27 de ani, directorul departamentului de analiza al Intercapital Invest, a preluat pozitia de director adjunct al administratorului de fonduri controlat de firma de brokeraj.

Claudia Racovitan, 40 de ani, are o experienta de 7 ani in piata de capital, fiind directorul adjunct al Investica Asset Management din ianuarie 2008.

Ea este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica economica. A promovat nivelul I al CFA (Chartered Financial Analyst) si este candidata la nivelul II, pe langa mai multe cursuri de specializare in domeniul pietei de capital.

“Aceasta functie este o provocare pentru mine. Ne propunem, in noua formula, sa dezvoltam firma, sa administram mai multe active si sa le oferim clientilor produse inovatoare si care sa le aduca randamente bune”, a declarat pentru Wall-Street Claudia Racovitan (foto sus).

Andreea Gheorghe (foto jos) este directorul departamentului de analiza al Intercapital Invest si membru in Consiliul de Administratie al Intercapital Investment Management. Este absolventa a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din ASE, promovat al CFA – nivelul I si candidat pentru nivelul II. Are o experienta de 6 ani in piata de capital.

"Pentru mine, noua pozitie din cadrul SAI Intercapital Investment Management constituie o provocare intr-un domeniu in care grupul nostru este inca la inceput, reprezentand in acelasi timp si un pas important pentru cariera mea. Functia priveste atributii generale de management al societatii cu focus pe administrarea activelor si promovare. Pe langa aceasta noua responsabilitate, imi pastrez functia de director departament analiza in cadrul Intercapital Invest. Activitatea de management al portofoliului si cea de research prezinta similitudini importante, modelele de evaluare si risc folosite in materiale de analiza avand aplicabilitate directa in administrarea investitiilor", a declarat pentru Wall-Street Andreea Gheorghe.

In septembrie 2009, Intercapital Invest a cumparat 99,99% din actiunile Investica Asset Management, detinuta anterior de senatorul UDMR Verestoy Attila, dupa incheierea unui acord cu actionarii societatii de administrare a investitiilor (SAI).

In luna aprilie, Intercapital Investment Management a lansat primele doua fonduri in noua formula - iFond Actiuni si iFond Monetar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri