Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un portal de investitii, ce ofera un pachet de servicii de informare, educare si tranzactionare pe mai multe piete.
Portalul BCR, disponibil la adresa http://investitii.bcr.ro, ofera informatii despre produse, un serviciu de tranzactionare online (BCR Broker), studii si analize de piata, precum si educatie investitionala. Informatiile vizeaza toate categoriile principale de produse (precum obligatiuni sau produse structurate), alaturi de cele despre pietele financiare.

Platforma de tranzactionare BCR Brokeri ofera accesul la tranzactionarea de actiuni, obligatiuni si produse structurate pe pietele din Bucuresti, Viena si Frankfurt.

Platforma BCR Trader permite tranzactionarea a mai mult de 155 de perechi valutare, inclusiv Aur si Argint pe spot, forward FX, Optiuni FX, Futures si peste 6.600 de CFD-uri.

“Cu aceasta platforma vizam atat investitorii de retail cat si pe cei institutionali. Am observat o caracteristica specifica pietei romanesti – investitorii instituionali prefera sa foloseasca platforme online in derularea operatiunilor”, a explicat Valerian Ionescu (foto), seful departamentului de piete financiare al BCR.

Tot astazi a fost lansata piata produselor structurate la Bursa de Valori Bucuresti, Erste Group (actionarul BCR) fiind primul emitent de astfel de produse denominate in RON. Certificatele Index si Certificatele Turbo (turbo long si turbo short), ce au ca activ suport aurul, petrolul sau indicele blue chip DAX al bursei germane.

Citeste mai multe despre produsele structurate lansate astazi la Bursa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri