Compania de brokeraj Intercapital Invest a lansat tranzactii pe piete externe prin intermediul Saxo Bank Danemarca, o banca de investitii specializata in tranzactii online, dupa incheierea unui parteneriat.
In cadrul acestui parteneriat, relatia contractuala a investitorului este direct cu Saxo Bank, aceasta asigurand preluarea ordinelor si executia tranzactiilor. Intercapital Invest ofera suport pentru deschiderea contului si pentru comunicarea cu Saxo Bank, informeaza Intercapital.

Saxo Bank ofera platforme de tranzactionare specializate prin care investitorii pot achizitiona peste 14.000 de actiuni listate pe 25 de burse din 19 tari: Statele Unite, Canada, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Portugalia, Franta, Italia, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Spania, Elvetia, Austria, Australia, Hong Kong si Singapore.

In plus, prin intermediul acestui parteneriat investitorii au acces si la piata Forex, contracte futures si CFD, fonduri tranzactionate (ETF) si obligatiuni.

Casa de brokeraj Intercapital Invest este cel mai activ broker independent la Bursa de Valori Bucuresti, dupa a inregistrat o crestere importanta in clasamentul intermediarilor, urcand de pe pozitia a saptea in luna mai pe a treia pozitie.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri