Daniel Tepes, presedintele casei de brokeraj HTI Valori Mobiliare, si-a retras demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti pe fondul consultarilor avute cu ceilalti administratori, potrivit unui comunicat al BVB.
"Bursa de Valori Bucuresti (BVB) aduce la cunostinta ca astazi dl. Daniel Tepes, membru al Consiliului Bursei, a informat Consiliul asupra deciziei de a renunta la mandatul de administrator al BVB cu respectarea termenului de preaviz, in conformitate cu prevederile contractului de administratie. In urma consultarilor avute cu membrii Consiliului Bursei, dl. Daniel Tepes a revenit asupra acestei decizii", se arata in comunicatul BVB remis presei.

In jurul orei 12, postul de televiziune The Money Channel anunta ca acesta si-a depus demisia din functia de administrator al BVB.

Daniel Tepes a fost ales membru in cadrul consiliului de administratie al BVB de catre actionari institutiei la finalul lunii februarie a acestui an. De asemenea, acesta a fost numit membru supleant in cadrul Comisiei de Admitere la Tranzactionare si a cea de Reglementare, Dezvoltare Produse noi.

Presedintele casei de brokeraj HTI Valori Mobiliare este cel mai mare actionar al Bursei, avand o detinere de circa 5%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri