Comisia de Evaluare a declarat castigatoare oferta depusa de consortiul format din Raiffeisen Capital&Investment, ING Bank si BRD Societe Generale pentru intermedierea Fondului Proprietatea, potrivit unui anunt al FP.
Consortiul castigator a obtinut 95 de puncte in urma analizei realizate de Comisia de Selectie a Fondului Proprietatea.

“Numirea de catre Comisia inseamna pentru noi ca oferta noastra a fost apreciata, mai ales ca am primit 100 de puncte la partea tehnica. Acum facem parte dintr-un proiect foarte interesant si de anvergura care va face dreptate actionarilor minoritari ai Fondului Proprietatea”, a declarat Dana Mirela Ionescu, presedintele Raiffeisen Capital&Investment, pentru Wall-Street.

Comisionul din oferta RCI, ING si BRD pentru intermedierea listarii a fost vehiculat in presa in jurul valorii de 2.300 euro.

Ea a mai afirmat ca termenul de ianuarie 2011, anuntat recent pentru listarea FP la Bursa de Valori, este unul realizabil, in conditiile in care nu apar elemente neprevazute in structura sau legea privind Fondul.

De aceeasi parere este si Razvan Pasol, managerul casei de brokeraj Intercapital Invest care a depus o oferta pentru intermediere cu BCR si Wood&Co. “Ceea ce ne dorim acum este sa vedem cat mai curand Fondul la Bursa”, sustine Pasol.

Ceilalti brokeri care au intrat in cursa au fost BT Securities, care a primit 78,5 puncte, KBC Securities Romania si Unicredit CAIB – 79 de puncte, in timp ce consortiul Intercapital Invest, Banca Comerciala Romana si Wood&Co a cumparat 84 puncte.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri