Societatea de administrare a investitiilor Certinvest a anuntat introducerea posibilitatii de a realiza operatiuni de adeziune si rascmparare prin telefon, pentru fondurile deschise.
Procedura de subscriere si rascumparare prin telefon este in curs de definitivare, iar procedeul va deveni operational in luna ianuarie a anului urmator, se arata intr-un comunicat remis de Certinvest.

In luna martie a acestui an, compania a introdus in premiera serviciul de investitii si rascumparari prin internet, la scurt timp dup ace Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat acest procedeu.

De asemenea, ca urmare a procesului de rebranding in Certinvest, fondurile deschise de investitii administrate isi schimba denumirile, pentru a reflecta numele administratorului si clasa de instrumente investitionale catre care se orienteaza.

Modificarile denumirilor fondurilor deschise de investitii administrate de Certinvest au fost aprobate de catre CNVM si vor intra in vigoare pe data de 26 noiembrie.

“Aceste modificari reflecta dorinta noastra de a ne dezvolta si de a creste compania Certinvest. Am aliniat toate denumirile fondurilor asa incat sa fie mai usor pentru orice investitor sa identifice profilul de plasamente al acestora, si am introdus posibilitatea de a efectua operatiuni de investitie si rascumparare prin telefon. Cred cu tarie ca aceste modalitati de investitie (online si prin telefon), care ofera investitorilor accesibilitate maxima si control permanent asupra economiilor proprii vor deveni, intr-o perioada relativ scurta, varianta preferata de accesare a fondurilor de investitii, pentru majoritatea clientilor.”, a declarat Eugen Voicu (foto), director general Certinvest.

Societatea de administrare a investitiilor Certinvest a mai operat si alte modificari in documentele fondurilor deschise de investitii administrate, legate de procedurile operationale ale fondurilor, obiectivele de performanta si comsioane.

Citeste si Eugen Voicu relanseaza brandul Certinvest. Pe ce mizeaza noua companie?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri