Actionarii Bursei din Sibiu i-au reconfirmat in functia de administratori pe Anton Ionescu, presedintele Broker Cluj (BRK), si pe Teodor Ancuta, presedintele Sibex, potrivit unui comunicat al institutiei.
Ceilalti trei membrii sunt Bogdan Ivan, presedintele HTI Valori Mobiliare si membru CA al Depozitarului Central, Gabriel Filimon, director executiv al SAI Muntenia Invest si Dan Simionescu, SIF Transilvania.

Din vechiul Consiliul de Administratie al Sibex mai faceau parte Cristian Sima (cel mai mare actionar si directorul general al WBS Romania), Radu Luputi (fost presedinte si director general la firma Nova Invest, care s-a retras din activitatea de brokeraj) si Marius Trif (Carpatica Invest).
Trif a anuntat in AGA ca nu mai candideaza pentru un nou mandat.

Pentru un loc in CA a mai candidat Dario Colombo, membru in comitetele de directorat ale unor institutii financiare si companii din Elvetia si Italia, precum si la firme de intermediare financiara sau societati de administrare a investitiilor.

Alti candidati au fost Bogdan Andrei Barbieru (Tradeville), Anca Bunea (membru CA la Casa Romana de Compesantie Sibiu), precum si un actionar al Sibex, Bogdan Balosan, cu cetatenie germana si stabilit in Elvetia.

De asemenea, actionarii au aprobat modificarea tarifelor si comisioanelor percepute pe piata si pentru cursurile pe care le organizeaza.

In urma voturilor din cadrul adunarii generale extraordinare s-a decis schimbarii denumirii societatii in Sibex-Sibiu Stock Exchange, prescurtat Sibex, si schimbarea emblemei societatii (foto).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri