Valoarea neta a activelor Fondului Proprietatea s-a micsorat cu 3,6% in ultima luna din 2010, ajungand la 15,32 miliarde lei (3,6 mld. euro), potrivit statisticilor publicate pe site-ul FP.
Astfel, valoarea neta a activelor pe actiune a scazut in decembrie la 1,1124 lei.

Listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti va avea loc in data de 25 ianuarie.

In decembrie, valoarea actiunilor cotate era de 30,8 milioane lei, in timp ce cea a titlurilor necotate se afla la 9,14 miliarde lei.

In categoria investitii financiare pe termen scurt, Fondul avea plasate 4,9 miliarde lei, iar in depozite bancare 1,07 miliarde lei. FP detinea la finalul anului titluri de stat in valoare de 248,02 milioane lei.

Provizioanele pentru riscuri de cheltuieli era de 14,42 milioane lei, iar datoriile comerciale se situau in jurul valorii de 25,53 milioane lei.

Fondul Proprietatea are in portofoliu 83 de societati, din care 28 sunt listate pe piata de capital.

Cititi si Fondul Proprietatea se pregateste de listare. Ce trebuie sa stii?
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri