Casa de brokeraj GM Invest a cumparat in sedinta de tranzactionare din 17 ianuarie 9,27% din societatea VES Sighisoara (VESY) de la Adrian Barbutei si Idifta Bucur, potrivit raportarilor remise Bursei de Valori Bucuresti.
Cei doi actionari au intentionat sa vanda 9,3% printr-o oferta publica de vanzare, insa aceasta s-a incheiat fara succes. Pretul solicitat pentru actiuni era de 0,0905 lei/actiune.

In urma schimburilor realizate pe piata Regular, Idifta Bucur a primit 0,06 lei/actiune pentru 10,77 milioane de titluri. Pe de alta parte, Barbatei a primit 0,0617 lei/actiune pentru 289.720 de titluri.

Astfel, cei doi actionari au atras 664.100 lei in loc de 1 milion de lei pe care incercau sa-i primeasca in cadrul ofertei de vanzare.

VES Sighisoara are un capital social de 11,88 milioane lei, impartit in 118,81 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Cel mai mare actionar al companiei este Chimsport Hunedoara, cu o participatie de 28,43%, iar casa de brokeraj WBS Rmania are o detinere de 9,09%.

Capitalizarea bursiera este de 8,27 milioane lei (1,94 mil. euro), conform ultimului pret de 0,0696 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri