Societatea de Administrare a Investitiilor Certinvest a lansat astazi servicul de operatiuni cu unitati de fond (adeziuni-rascumparari) prin telefon, a anuntat compania.
Investitorii au posibilitatea de a efectua operatiuni de adeziune si/sau rascumparare in/din fondurile deschise de investitii administrate de Certinvest, doar in baza unui contract. Realizarea tranzactiilor telefonice se va face dupa ce investitorii vor fi identificati printr-o parola.

„Prin introducerea tranzactionarii prin telefon ne aliniem modalitatilor de tranzactionare a unitatilor de fond folosite in statele cu piete de administrare a investitiilor aflate la maturitate si venim in intampinarea nevoilor de accesibilitate si flexibilitate ale clientilor nostri. Prin acest serviciu completam gama optiunilor de acces la fondurile de investitii adresandu-ne in principal persoanelor active care doresc sa fie permanent conectate la propriile economii si investitii. Astfel, am conceput acest serviciu ca unul facil prin care operatiunile sa se realizeze rapid si in siguranta”, a declarat Horia Gusta, director general al Certinvest.

Fondurile de investitii care permit investitorilor sa deruleze operatiuni prin telefon sunt Certinvest Obligatiuni, Monetar, Prudent. Dinamic, XT Index, BET-FI Index si BET Index.

Certinvest are in prezent in administrare active de aproximativ 23 milioane euro, distribuite in 10 fonduri de investitii, dintre care 7 deschise precum si 3 fonduri inchise de investitii.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat in luna martie a anului trecut un set de modificari ale regulamentului privind fondurile de investitii, introducand , printre altele, si preluarea ordinelor de subscriere prin telefon.

Din 16 ani de existenta in piata romaneasca de asset management, Certinvest si-a schimbat numele in Aviva Investors doar pentru doi ani. Dupa finalizarea procesului de management buy out, CEO-ul companiei, Eugen Voicu, a readus compania la numele initial si incepe un nou drum. Business-ul va miza pe doua linii principale: distributia fondurilor prin internet si concentrarea pe portofoliile administrate individual. Citeste mai multe aici

Sursa foto: Certinvest.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri