Avocatii de la White & Case au inchiriat in intregime etajul sase al cladirii de birouri Europe House, cunoscuta sub denumirea de „cladirea Orange”. Noul birou al companiei va avea o suprafata totala de 1.550 mp, potrivit consultantului imobiliar CBRE Romania.

"Chiria prime a ramas stabila in ultimul an la 19,5 euro / mp, in timp ce chiria neta efectiva in zona CBD (Central Business District) este de aproximativ 18 euro / mp", potrivit consultantilor CBRE.

De la intrarea pe piata locala (anul 2007) si pana in prezent, firma de avocatura White & Case a avut sediul intr-o o cladire de patrimoniu, construita in prima parte a secolului al XIX-lea si amplasata in apropiere de Piata Romana. [Citeste si Birou in vila istorica sau cladire de sticla?]

DEZBATERE: Birou in vila istorica sau cladire de sticla?

DEZBATERE: Birou in vila istorica sau cladire de sticla?

Citeste si:

Printre chiriasii cladirii Europe House se mai numara Orange, Alico, BCR Banca pentru Locuinte, BSS, CA Immo si CBRE. Cladirea a fost dezvoltata de catre GTC si vanduta in 2003 catre fondul de investitii Europolis, preluat la inceputul acestui an de fondul austriac de CA Immo.

Europe House s-a clasat pe locul noua in topul celor mai bune cladiri de birouri din Bucuresti, realizat de wall-street.ro. Proiectul are o suprafata inchiriabila de 14.300 mp, 95 de locuri de parcare, iar in vara anului trecut a fost evaluat la 46,4 milioane de euro.

Cele mai bune cladiri de birouri. In care ai vrea sa lucrezi?

Cele mai bune cladiri de birouri. In care ai vrea sa lucrezi?