Casa de avocatura White & Case a inchiriat un etaj in cladirea de birouri Europe House, amplasata in Piata Victoriei, unde isi va muta biroul incepand cu luna aprilie, a anuntat consultantul imobiliar CB Richard Ellis Romania, intermediarul tranzactiei.
Avocatii de la White & Case au inchiriat in intregime etajul sase al cladirii de birouri Europe House, cunoscuta sub denumirea de „cladirea Orange”. Noul birou al companiei va avea o suprafata totala de 1.550 mp, potrivit consultantului imobiliar CBRE Romania.

"Chiria prime a ramas stabila in ultimul an la 19,5 euro / mp, in timp ce chiria neta efectiva in zona CBD (Central Business District) este de aproximativ 18 euro / mp", potrivit consultantilor CBRE.

De la intrarea pe piata locala (anul 2007) si pana in prezent, firma de avocatura White & Case a avut sediul intr-o o cladire de patrimoniu, construita in prima parte a secolului al XIX-lea si amplasata in apropiere de Piata Romana. [Citeste si Birou in vila istorica sau cladire de sticla?]

Printre chiriasii cladirii Europe House se mai numara Orange, Alico, BCR Banca pentru Locuinte, BSS, CA Immo si CBRE. Cladirea a fost dezvoltata de catre GTC si vanduta in 2003 catre fondul de investitii Europolis, preluat la inceputul acestui an de fondul austriac de CA Immo.

Europe House s-a clasat pe locul noua in topul celor mai bune cladiri de birouri din Bucuresti, realizat de wall-street.ro. Proiectul are o suprafata inchiriabila de 14.300 mp, 95 de locuri de parcare, iar in vara anului trecut a fost evaluat la 46,4 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri