Retailerul suedez de moda H&M, care inaugureaza primele magazine din Romania in aceste zile, a anuntat ca nu se va limita la mall-uri si va deschide reprezentante in zonele stradale aglomerate din marile orase.
“Avem planuri mari pentru Romania, deoarece este o piata de interes pentru noi. Magazinul pe care l-am pregatit in Unirea Shopping Center este chiar o combinatie intre o locatie dintr-un mall si una stradala. Acesta va face trecerea pentru viitoarele magazine pe care le vom deschide. Scopul nostru este sa fim prezenti in majoritatea zonelor importante si in acest moment cautam atat locatii in centre comerciale, cat si la strada”, spune Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania.

In plus, retailerul intentioneaza sa mai deschida doua magazine in Romania la toamna, in Timisoara si Cluj. [Citeste si H&M ia locul bam boo in mall-ul din Timisoara]

“Planga cele sase magazine pe care le-am anuntat deja, urmeaza sa mai deschidem doua in toamna, unul in Cluj si altul in Timisoara pentru care angajam deja personal”, precizeaza Duarte.

Conceptul si designul magazinelor va ramane acelasi, in ciuda diferitelor locatii, iar preturile vor fi mentinute la aproximativ aceeasi valoare cu cele din alte tari, singurele diferente provenind de pe urma taxelor , cum ar fi TVA, care difera de la tara la tara.

“Colectiile vor fi aceleasi ca si in alte tari, la fel si conceptul dupa care ne organizam magazinele. Noi nu vrem sa impunem moda romanilor, ci vrem sa ii inspiram in alegerea celor mai bune combinatii. Preturile sunt, asa cum v-am obisnuit, la fel in toate magazinele noastre din lume”, declara managerul.

Retailerul de fashion H&M (Hennes & Mauritz AB) va deschide sase magazine in Romania in perioada martie-aprilie. Acestea vor fi situate in AFI Palace Cotroceni Mega Fun, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, precum si in centrul comercial Unirea Shopping Center din Brasov. Reteaua H&M cuprinde in prezent 2.200 de magazine in aproape 40 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri