Compania de consultanta imobiliara King Sturge are un nou sef la departamentul de Project Management si Building Consultancy in persoana lui Gabriel Balaban, fost partener in cadrul Gardiner & Theobald.
Fostul ocupant al postului, Resul Kilic, a preluat un post de management pentru biroul King Sturge din Istanbul, unde compania intrevede oportunitati de afaceri promitatoare.

Gabriel Balaban are peste 14 ani de experienta in domeniul constructiilor si in real estate, iar aria sa de competenta include project & cost management, monitorizarea proiectelor pentru institutiile finantatoare (Lender Supervision), managementul dezvoltarii proiectelor si auditul tehnic al cladirilor (Building Surveying)

Printre proiectele importante la care Gabriel Balaban a participat in trecut se numara Iulius Mall Timisoara, Global City Business Park, Bucharest Business Park si Timken Romania.

“Sunt incantat sa ma alatur echipei King Sturge, unde am regasit chiar din prima zi un inalt nivel de profesionalism precum si oameni de calitate”, declara Balaban.

King Sturge si-a deschis filiala din Bucuresti in anul 2006, oferind servicii de consultanta in investitii, agentie, administrarea proprietatii si a portofoliului, evaluari si cercetari de piata precum si management de proiect.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri