Centrul comercial AFI Palace Cotroceni, dezvoltat de israelienii de la AFI Europe, va fi deschis in ziua de Paste intre orele 14:00 si ora 1. Magazinele se vor inchide la ora 23.30, iar zona de fast-food si de entertainment va avea un program prelungit pana dupa miezul noptii, au anuntat proprietarii mall-ului.


„In cazul in care unele branduri doresc deschiderea sau inchiderea magazinelor mai devreme de programul stabilit au libertatea de a o face. Pentru anul acesta, ne asteptam la o dublare a cifrei de afaceri fata de o zi obisnuita, daca ne vor trece pragul la fel de multi oameni ca in ziua de Craciun a anului trecut”, a declarat Israel Vizel, managerul mall-ului AFI Palace Cotroceni.

Inainte de ziua de Paste, sambata, toate magazinele, zona de atractii si restaurantele din AFI Palace Cotroceni vor fi deschise pana la ora 21.00.

Tot in aceasta perioada, mall-ul va gazdui primul sau targ urban de carte „BookLand”, care va dura trei zile, intre 15 si 17 aprilie. Pe 16 aprilie, centrul comercial va avea program prelungit pana la ora 4 am si va gazudui mai multe concerte sustinute Voltaj, Andreea Balan, Simplu, Puya, Akcent, Florin Chilian, Elena Gheorghe si Heaven, precum si spectacole de improvizatie si teatru. In plus, in acest weekend se vor deschide si terasele de la cele doua intrari ale mall-ului AFI Palace Cotroceni.

De Paste, AFI Palace Cotroceni a pregatit un targ special amenjat pe tot culoarul de la etajul 1, unde vizitatorii se vor putea bucura de produse lucrate manual, produse artizanale realizate cu multa grija si gust, cat si produse clasice pentru sarbatorile de Paste. Targul va dura pana pe 24 aprilie.

Centrul comercial din Bucuresti, cu o suprafata inchiriabila de 76.000 metri patrati, a fost deschis la sfarsitul anului 2009, in urma unei investitii de peste 300 de milioane de euro. AFI Europe a incasat anul trecut 23,7 milioane de euro din inchirierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni, veniturile din Romania reprezentand jumatate din totalul obtinut din proprietatile detinute in Europa.

Citeste si Schimbare in topul celor mai performate mall-uri. Vezi care sunt liderii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri