Un fond elen de investitii a cumparat un pachet de 28 de apartamente in complexul Linda Residence, amplasat in estul Bucurestiului, in apropiere de statia de metrou Republica, a anuntat consultantul imobiliar Coldwell Banker, intermediarul tranzactiei.
Valoarea tranzactiei este estimata la peste 1,5 milioane de euro, dat fiind ca pachetul achizitionat cuprinde preponderent apartamente cu doua camere, cu preturi cuprinse intre 56.330 si 75.500 de euro.

Fondul elen, al carui nume nu a fost facut public, a cumparat si garsoniere, dar si apartamente cu trei si patru camere. Pentru garsoniere preturile variaza intre 43.190 si 48.900 de euro, in timp ce apartamentele cu trei camere au preturi medii de 89.000 de euro, iar cele de patru camere costa 109.900 euro plus TVA (24%).

„Tranzactia ne da sperante pentru viitorul apropiat, fondurile de investitii incep din nou sa arate interes fata de piata locala. Chiar daca tranzactiile de acest tip pot fi numarate pe degete deocamdata, perspectivele sunt bune”, a declarat Gabriel Voicu, manager de proiect din partea Coldwell Banker Affiliates of Romania, agentul exclusiv de vanzare al Linda Residence.

Factorii care au influentat decizia de achizitie a celor 28 de apartamente au fost raportul pret – calitate comparativ cu al altor proiecte rezidentiale din sectorul 3 si amplasarea proiectului intr-o zona cu infrastructura buna, apropiata de centre comerciale, potrivit Coldwell Banker.

Linda Residence este format din 220 de locuinte amplasate in opt cladiri cu cate doua etaje. In cadrul proiectului mai exista patru cladiri, cu trei etaje, folosite ca spatii comerciale si de birouri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri