Constructia centrului comercial Mega Mall din Bucuresti, amplasat la intersectia bulevardelor Iancului si Pantelimon, va incepe in primavara, principalul chirias fiind operatorul de hipermarkuri Carrefour.
Centrul comercial Mega Mall va fi construit pe fosta platforma industriala Electroaparataj, in apropierea stadionului National Arena, din Bucuresti. Constructia proiectului va incepe in primavara anului viitor, dupa ce recent a fost semnat contractul de inchiriere cu lantul francez de hipermarketuri Carrefour.

"Constructia Mega Mall este programata pentru primavara anului viitor. Hipermarketul este o ancora importanta in factorul de decizie pentru inceperea lucrarilor", a spus Ilinca Paun, managing director al companiei de consultanta imobiliara Colliers, care se ocupa, alaturi de DTZ Echinox, de inchirierea Mega Mall.

Potrivit surselor din piata imobiliara, hipermarketul din Mega Mall va fi o unitate Carrefour, insa Colliers dezmite aceasta informatie.

Consultantii Colliers si DTZ Echinox au fost desemnati in luna martie agenti co-exclusivi de inchiriere pentru Mega Mall, data inceperii constructiei depinzand de gradul de preinchiriere.

Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de 70.000 mp si 3.000 de locuri de parcare, deschiderea fiind planificata pentru 2014, potrivit paginii web a dezvoltatorului Real4You.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri